RESTBET456 3D SLOT OYUNU



Rachid Ghezzal, ditransfer dening Beşiktaş saka Leicester City, diwiwiti kanthi apik ing musim iki.

Nanging, Ghezzal uga tetep cepet karo kanca-kancane wingi lan menehi kinerja sing biasa
Ditampa Saka GAME ING 58 menit

Pemain bal-balan Aljazair tetep ing lapangan suwene 58 menit lan ketemu 34 kaping karo bal. 1 saka 3 upaya silang Ghezzal wis tepat. Pemain sayap umur 28 taun kasebut kalah 5 saka 8 gelut kaping pindho.

Rachid Ghezzal macet karo kiper Gunay nalika nyoba nembak.

About RESTBET 459
restbet giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanabilirsiniz. restbet 459 güncel adresidir.

7 Comments on RESTBET456 3D SLOT OYUNU

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*