RESTBET456 BAHİS PİYASASI



Ing minggu kaping 8 Liga Premier Inggris, dadi tuan rumah Newcastle United ing lapangan Southampton.

St. Southampton menang pertandingan 2-0 ing Mary’s lan dadi pimpinan game lan nemu sing pertama ing sejarahe.

Miwiti game kanthi gol Che Adams ing menit kaping 7, Southampton ngrampungake babak pertama luwih maju. Sanajan sisih loro saling tahan dawa ing babak kapindho, Southampton nggawe skor 2-0 kanthi gawang Armstrong ing menit kaping 82 lan menang kanthi 3 poin.
Kahanan pungkasane ana ing taun 1988

Kanthi skor iki, Southampton njupuk kursi pamimpin kaping pisanan ing sejarah Liga Premier, sing didegake ing taun 1992, lan duwe pimpinan pungkasan ing taun 1988.

Southampton menang 16 poin, ngalahake Everton, Tottenham, Leicester City lan Liverpool kanthi rata-rata, lan Newcastle United tetep 11 poin.

About RESTBET 459
restbet giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanabilirsiniz. restbet 459 güncel adresidir.

18 Comments on RESTBET456 BAHİS PİYASASI

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*