RESTBET456 BAHİS SİTESİ BİR NUMARAFenerbahçe, yang dikalahkan oleh Konyaspor pada minggu ke-8 Liga Super, mengungkapkan apa yang berlaku di bilik persalinan selepas fasa perlawanan.

Pelatih Erol Bulut menyatakan dalam ucapannya dengan para pemainnya bahawa kekalahan ini adalah kemalangan jalan raya.

“KAMI AKAN MENGETAHUI KESALAHAN KAMI”

Di Fenerbahçe, yang dikalahkan untuk pertama kalinya musim ini, jurulatih Erol Bulut dan pengarah sukan Emre Belözoğlu meminta pemain kuning dan tentera laut mengangkat kepala pada akhir perlawanan di bilik persalinan.

Pelatih Erol Bulut, yang pertama kali memberi tahu pemainnya: “Kami akan terus menjadi, bukan saya. Kami kalah bersama hari ini, sama seperti kita menang sebagai satu pasukan. Kami akan menyedari kesalahan kami, kami tidak akan mengulanginya lagi ” ungkapan yang digunakan.

“KEMALANGAN JALAN RAYA”

Bercakap selepas Erol Hoca, pengarah sportive Emre Belözoğlu, berkata: “Anda harus menjadi pasukan bukan hanya ketika menang tetapi juga ketika kalah. Perlawanan ini adalah kemalangan jalan raya. ” memberikan semangat kepada pemain.

Erol Bulut, yang memberikan cuti 3 hari kepada pemainnya kerana rehat nasional, akan menjelaskan kesalahan dan tindakan yang harus dilakukan dengan perjumpaan video selepas cuti.

About RESTBET 459
restbet giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanabilirsiniz. restbet 459 güncel adresidir.

11 Comments on RESTBET456 BAHİS SİTESİ BİR NUMARA

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*