RESTBET456 BONUS KAZAN



Ing minggu kaping 8 Liga Super, Alanyaspor, dilatih dening Çağdaş Atan, lan Trabzonspor, sing disutradarai dening İhsan Derelioğlu, nuduhake kertu truf kasebut.

CAULKER Nemtokake SKOR MATCH

Pertandhingan sing dimainake ing Stadion Sekolah Bahçeşehir rampung kanthi podo 1-1.

Nalika ora ana gol gol ing babak pertama pertandingan, pemain Inggris Alanyaspor, Steven Caulker, mbuwang tirai ing menit 49. Caulker, sing uga ngetung gol dhewe ing taun 59, nggawa kesetaraan kanggo pertandingan kasebut.

Sawise asil iki, Alanyaspor ngetung 17, dene Trabzonspor mundhak dadi 6 poin. Sawise pertandingan Göztepe ditundha, terus 7 pertandingan Alanyaspor sing ora dikalahake. Trabzonspor kepengin banget menang 5 game. p class = “template-detail-pabr”>

Ing minggu sabanjure liga, Alanyaspor bakal dadi tamu Antalyaspor. Trabzonspor bakal dadi tuan rumah Erzurumspor ing lapangan.

KANGGO KAHIRUPAN ABDÜLKADİR

Abdülkadir Ömür, sing main kaping 100 ing Trabzonspor, ngalami cedera nalika menit kaping 53. Tinimbang cilaka Abdülkadir Ömür, Yusuf Sarı mlebu game kasebut. Mengko, Benik Afobe ditambahake ing game kasebut lan ora Djaniny ing umur 55.

</ b

</ b

About RESTBET 459
restbet giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanabilirsiniz. restbet 459 güncel adresidir.

2 Comments on RESTBET456 BONUS KAZAN

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*