RESTBET456 BONUS KUPON



Jeneng krisis kualitas dhuwur liyane ing Beşiktaş: Adem Ljajic…

Ditemokake manawa bintang Serbia kelairan Bosnia, sing weruh dheweke ana ing gubug kanthi sikap ora gelem latihan, dheweke ora seneng banget amarga Pelatih Sergen Yalçın ora menehi kesempatan.
“INGIN MUNGGU ING BEŞİKTAŞ”

Wis dingerteni manawa bunder cedhak Ljajic ujar, “Aku pengin tetep ing Beşiktaş. Aku kudu main ing kene lan nuduhake awakku dhewe. Kepiye aku bisa menehi kontribusi yen ora main” .

Sajrone rapat karo Çebi lan Yalçın, ditulis manawa masalah Ljajic uga bakal dibahas.

About RESTBET 459
restbet giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanabilirsiniz. restbet 459 güncel adresidir.

16 Comments on RESTBET456 BONUS KUPON

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*