RESTBET456 BONUSLARIMГрупа Х УЕФА Лиге шампиона сутра ће се суочити са Башакехиром, тренер Манчестер Јунајтеда Оле Гуннар Солскјаер, “Победили смо у оба наша меча у групи. Трећу утакмицу играћемо са Башакехиром. Играћемо против тешке екипе. Ако будемо могли да играмо добро. Мислимо да ћемо се кући вратити са 3 бода. ” рекао је.
Одржао је дигиталну конференцију за штампу са Солскјаером и капитеном екипе Харријем Магуиреом о утакмици Басаксехир и најновијој ситуацији свог тима.

„НЕВАЉНА ДЕЛА У ФУДБАЛУ“
Подсећајући да су изгубили последњу утакмицу у Премијер лиги, Солскјаер је рекао, “Очекујемо добар учинак свих наших играча. Понекад можете изгубити меч који сте одиграли веома добро. Заборављамо ову утакмицу и фокусирамо се на следећу утакмицу. Мислимо да можемо победити све када играмо на добром нивоу. У фудбалу нема мало грешака. . Танка је линија између успеха и неуспеха. Радимо све што можемо. ” рекао је.
Солскјаер је изјавио да се бивши фудбалер Манчестер јунајтеда Рои Кеане није сложио са изјавама „У тиму нема водећег играча“ , да у тиму има много водећих играча и када они добију негативан резултат, то не би требало приписивати целом тиму. .

„БАСАКСЕХИР ЈЕ ТЕШКИ ТИМ“
Изражавајући да ће меч Башакешира бити тежак, Солскјаер је рекао, “Победили смо у обе наше утакмице у групи. Трећу утакмицу ћемо играти са Башакеширом. Играћемо против тешке екипе. Ако будемо могли добро да се вратимо, кући ћемо се вратити са 3 бода.” употребили су изразе.
Солскјаер је приметио да турски тимови имају веома вруће навијаче, а меч који ће се играти без публике биће другачији због нове врсте епидемије коронавируса (Ковид-19).

„ЖЕЛИМО ДА СЛАВИМО ВАШЕ НАВИЈАЧЕ“
Тренер Солскјаер такође је поделио информацију да везњак екипе, Јессе Лингард, неће бити одведен у Истанбул на сутрашњи меч.
Капитен Манцхестер Унитеда Харри Магуире рекао је овде, “Желимо да понудимо нашим навијачима победе које ће славити. Трудимо се за ово. Желимо да” запечатимо своје вођство у групи “победом у утакмици Басаксехир.” рекао је.

About RESTBET 459
restbet giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanabilirsiniz. restbet 459 güncel adresidir.

9 Comments on RESTBET456 BONUSLARIM

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*