RESTBET456 CANLI BAHİS OYNA



Diego Armando Maradona, legenda bal-balan sing urip, dirawat ing rumah sakit ing pungkasan minggu kepungkur lan dioperasikake kanggo pembuluh getih ing otak.

Dokter Leopoldo Luque, sing menehi pernyataan ing ngarepe para penggemar sing nunggu Maradona sing umur 60 taun ing ngarep rumah sakit, ujar, “Tingkat pemulihane apik banget. Dheweke bakal bisa ngadeg lan mlaku. Diego ora duwe karusakan saraf. Isih ati-ati. kita bakal terus. ” jarene.

Maradona, sing dadi manajer Gimnasia, salah sawijining tim Liga Sepak Bola Pertama Argentina, ngrayakake ulang taune sing kaping 60 tanggal 30 Oktober.

Maradona, salah sawijining pemain paling apik ing sejarah bal-balan, ngangkat Piala Dunia FIFA ing taun 1986 karo Tim Nasional Argentina, lan menang juara liga karo klub Italia Napoli kaping pindho.

About RESTBET 459
restbet giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanabilirsiniz. restbet 459 güncel adresidir.

7 Comments on RESTBET456 CANLI BAHİS OYNA

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*