RESTBET456 ÖDEMESİNİ YAPAR MI



Kinerja Ersin Destanoğlu, sing diputusake terus dadi kiper nomer 1 ing wiwitan musim ing Beşiktaş, kanthi keputusan Sergen Yalçın lan tim teknis, dadi masalah diskusi.

Kiper enom, sing dikritik dening Sergen Yalçın sadurunge pertandingan nglawan Gaziantep, sing dikalahake 3-1, wiwit dijaga dadi kiper.

Ditemtokake manawa manajemen Beşiktaş, sing ora pengin cilaka luwih akeh nalika nantang juara, nonton 2 penjaga jaring sejajar karo laporan delegasi teknis kasebut.

Ing dhaptar kulit ireng lan putih yaiku kiper Samsunspor Nurullah Aslan lan kiper Rizespor sing berpengalaman, Gökhan Akkan.

</ b
KEPUTUSAN Pungkasan SERGEN YALÇIN

Nalika Sergen Yalçın lan tim, sing pengin entuk gol, diarep-arep bakal nonton rong pemain kasebut lan njupuk keputusan pungkasan, manajemen wis siyap ngubungi klub kiper kasebut.

Gökhan Akkan ngetung 8 gol ing 7 pertandingan musim iki ing Liga Super; Nurullah Aslan, ing sisih liyane, nyumurupi 8 gol ing 8 pertandingan ing Liga 1 TFF.

About RESTBET 459
restbet giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanabilirsiniz. restbet 459 güncel adresidir.

7 Comments on RESTBET456 ÖDEMESİNİ YAPAR MI

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*