RESTBET456 ÜYE OL BONUS KAZAN



Sawise Fenerbahçe ngalahake Khimki ing THY Euroleague, Mehmet Okur, salah sawijining jeneng legendaris bola basket Turki, ujar manawa dheweke pengin nglatih klub kuning lan angkatan laut sawise pertandingan kasebut.

Ngomong karo penyiar sawise pertandingan, Mehmet Okur ujar manawa, minangka pendukung Fenerbahçe, dheweke kepengin dadi pelatih ing Fenerbahçe, nanging saiki ora ana kemungkinan kaya ngono.
“INSPIRE bakal kelakon”

Waca panjelasan “Aku pengin dadi pelatih Fenerbahce dadi Fenerbahce, nanging saiki ora ana perkara kasebut. Ora ana pembangunan. Tujuanku ing Amerika dadi pelatih NBA. Mesthi aku pengin dadi pelatih ing Turki Kaya sing dakkandhakake, saiki ora ana sing jelas, nanging muga-muga bisa dadi pelatih ing Fenerbahçe. ” omong.

Ngomong babagan mantan gurune Igor Kokoskov, sing maca ujar, “” Igor Kokoskoc iku kancaku. Kita wis suwe ketemu lan dheweke dadi pelatih nalika jaman pacarku ing Detroit. Dheweke duwe upaya gedhe ing kejuaraan ing taun 2004 lan uga para pemain. Saiki kita ngobrol, pancen apik. “ njupuk tembunge.

About RESTBET 459
restbet giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanabilirsiniz. restbet 459 güncel adresidir.

7 Comments on RESTBET456 ÜYE OL BONUS KAZAN

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*