RESTBET456 YÜKSEK BAHİSKumpulan H Liga Juara-Juara UEFA akan menentang Başakşehir esok jurulatih Manchester United, Ole Gunnar Solskjaer, “Kami memenangi kedua-dua perlawanan dalam kumpulan. Kami akan bermain pada perlawanan ketiga kami dengan Başakşehir. Kami akan menentang pasukan yang sukar. Sekiranya kami dapat bermain dengan baik. Kami fikir kami akan pulang dengan 3 mata. “ kata.

Dia membuat sidang media digital dengan Solskjaer dan kapten pasukan Harry Maguire mengenai pertandingan Başakşehir dan situasi terkini pasukannya.

“SAHAM FAULT DI BOLA SEPAK”

Mengingatkan bahawa mereka kalah dalam perlawanan terakhir di Liga Perdana, Solskjaer berkata, “” Kami mengharapkan prestasi yang baik dari semua pemain kami. Kadang-kadang anda boleh kehilangan perlawanan yang anda mainkan dengan sangat baik. Kami melupakan permainan ini dan fokus pada permainan seterusnya. Kami berpendapat bahawa kami dapat mengalahkan semua orang ketika kami bermain pada tahap yang baik. Terdapat sedikit kesalahan dalam bola sepak. . Terdapat garis halus antara kejayaan dan kegagalan. Kami melakukan semua yang kami mampu. “ kata.

Solskjaer mengatakan bahawa bekas pemain bola sepak Manchester United, Roy Keane tidak setuju dengan pernyataan “Tidak ada pemain terkemuka dalam pasukan” , bahawa terdapat banyak pemain terkemuka dalam pasukan dan bahawa apabila mereka mendapat keputusan negatif, ini tidak boleh dikaitkan dengan keseluruhan pasukan. .

“BAŞAKŞEHİR ADALAH PASUKAN BERBEZA”

Menyatakan bahawa perlawanan Başakşehir akan menjadi sukar, Solskjaer berkata, “Kami memenangi kedua-dua perlawanan kami dalam kumpulan. Kami akan memainkan perlawanan ketiga kami dengan Başakşehir. Kami akan menentang pasukan yang sukar. Sekiranya kami dapat bermain dengan baik, kami akan pulang dengan 3 mata.” menggunakan ungkapan.

Solskjaer menyatakan bahawa pasukan Turki mempunyai peminat yang sangat panas, dan perlawanan yang akan dimainkan tanpa penonton akan lebih berbeza kerana wabak jenis coronavirus (Kovid-19) yang baru.

“KAMI INGIN MENINGGALKAN PEMINAT ANDA”

Pelatih Solskjaer juga berkongsi maklumat bahawa pemain tengah pasukan, Jesse Lingard, tidak akan dibawa ke Istanbul untuk perlawanan esok.

Kapten Manchester United, Harry Maguire mengatakan di sini, “Kami ingin memberikan kemenangan kepada peminat kami. Kami berusaha keras untuk ini. Kami mahu ‘memimpin kepimpinan kami dalam kumpulan’ dengan memenangi permainan Başakşehir.” kata.

About RESTBET 459
restbet giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanabilirsiniz. restbet 459 güncel adresidir.

9 Comments on RESTBET456 YÜKSEK BAHİS

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*