RESTBET459 3D SLOT OYUNLA KAZAN



Fenerbahçe, sing bakal dadi tuan rumah Konyaspor sore iki ing minggu kaping 8 Liga Super, wis ngrampungake persiapan.

Ing pratelan sing digawe klub biru-kuning, negesake manawa pelatihan sing ditindakake ing manajemen manajemen pelatih Erol Bulut ing Fenerbahçe Can Bartu Facilities diwiwiti kanthi tumindak anget, koordinasi, lan tumindak cepet.

Banjur, negesake manawa pelatihan, sing para pemain dibagi dadi 3 klompok dilanjutake kanthi 5 nganti 2 bal lan pass, rampung karo kajian taktis lan individu.
DILANGKUT SAKING STAF

Ana kacathet manawa Jose Sosa, sing krasa lara ing pangkal paha sajrone latihan, mandheg nggarap pancegahan lan perawatan pemain diwiwiti. Pemain Argentina kasebut dicopot saka skuad pertandingan Konyaspor.

Fenerbahçe, sing ngrampungake siyap-siyap, mlebu ing kémah.

About RESTBET 459
restbet giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanabilirsiniz. restbet 459 güncel adresidir.

4 Comments on RESTBET459 3D SLOT OYUNLA KAZAN

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*