RESTBET459 AHMET AĞAOĞLU: SÖRLOTH DÖNERSE İLK HAK TRABZONSPOR’UNrestbet önerdiğimiz güçlü bir canlı bahis oynama sitesidir.
Председник клуба Трабзонспор Ахмет Агаоглу дао је изјаву за агенцију Анадолу (АА) о вестима у штампи да клубови попут Галатасараја и Фенербахчеа желе да додају Сорлотх у своје особље у привременом трансферу.
“ПРВИ ДЕСНИ ТРАБЗОНСПОР”
„Прво закуп или права Сøрлотх Турске ако постоји случај као што је који није на продају Трабзонспор припада клубу.“ Не Агаоглу, „Трабзонспор Цлуб, који користи ово право Сорлотх не може да оде у било који други клуб осим у клуб Трабзонспор. То је била ствар о којој смо дуго разговарали. Можемо је назвати и најновијом невољом при продаји. Стога је поступак чак и продужен. ” употребио је израз.

Изразивши да су име и држава менаџера Сорлотха написани погрешно, Агаоглу је рекао:
“ПАЦИЈЕНТ И РАТНИК”
“Менаџер овог играча је Норвежанин Мортен. Сорлотх је знао да ће тамо имати проблема са адаптацијом одређено време када оде. Одиграо је 7-8 утакмица. Он није играч природе који треба потражити. Он је стрпљив и ратнички фудбалер. После одређеног временског периода наћи ће место у тиму попут Иусуфа Иазıцı-а и прославит ће се. Сорлотх је играч ратничке природе. Не верујем да ове вести одражавају истину.

About RESTBET 459
restbet giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanabilirsiniz. restbet 459 güncel adresidir.

2 Comments on RESTBET459 AHMET AĞAOĞLU: SÖRLOTH DÖNERSE İLK HAK TRABZONSPOR’UN

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*