RESTBET459 BELHANDA, NİCE TAKIMINI BEKLETİYORrestbet önerdiğimiz güçlü bir canlı bahis oynama sitesidir.
Иоунес Белханда, који је победио са 1 голом-1 асистенцијом у Сивасу, збунио се.
ЛЕПО СЕ НАСТАВЉА СА ИНТЕРЕСОМ
Марокански број 10 рекао је на почетку сезоне да жели да продужи уговор на две године на 2 милиона евра, али је добио негативан одговор администрације која је покушала да га прода. Испоставило се да је његов стари клуб Ница био заинтересован за Белханду.

Французи су спремни да уплате новац за потписивање звезданог играча у случају да се ослободи услуге тестирања. Ипак, Белханда је први избор да каријеру настави у Галатасарају. Белханда, који купује кућу из Истанбула, продужиће уговор ако управа жели. Ако жуто-црвени клуб не жели да се настави, вратиће се у Ницу Белханда, који је ушао у последњу годину уговора и жели да остане у тиму, у додатној је концентрацији да постигне овај циљ. Знало се да је спреман да остане у тиму за цифру далеко испод његових 3 милиона 350 хиљада евра уговора. Добронамерни приступ Фатиха Терима такође мотивише Белханду.
17 ГОЛОВА ОД 8 ИГРАЧА
Играјући ове сезоне 11 утакмица у лиги и Европи, Галатасараи је укупно потресао мреже 17 пута. 17 голова које је Галатасарај постигао стигло је од више од 8 различитих играча. Са 5 голова, најбољег стрелца Аслана Фалцао прати Белханда са 3 гола. Бабел, Емре Кıлıнц и Диагне су два пута прозрачивали мреже, Арда, Луииндама и Марцао једном.

About RESTBET 459
restbet giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanabilirsiniz. restbet 459 güncel adresidir.

1 Comment on RESTBET459 BELHANDA, NİCE TAKIMINI BEKLETİYOR

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*