RESTBET459 CANLI CASİNO OYUNUPada minggu ke-8 Liga Super, Fenerbahçe tewas 2-0 kepada Konyaspor, yang menjadi tuan rumahnya di lapangan.

Bercakap pada sidang media selepas perlawanan, jurulatih Fenerbahçe Erol Bulut menyatakan bahawa mereka telah kehilangan kekalahan yang tidak diingini dan berkata:

“KAMI TIDAK BOLEH MENGERTI APA YANG KAMI INGINKAN KE BIDANG”

“Sayangnya, kami tidak dapat merefleksikan apa yang kami mahukan di lapangan dalam arti serangan. Terdapat juga kelemahan dari segi pertahanan. Gol pertama yang kami peroleh adalah sedikit keberuntungan. Jevtovic membuat hantaran hebat. Kami melakukan kesalahan dalam pertahanan pada gol kedua. Hari ini kami mendapat beberapa kedudukan berkualiti tinggi tetapi ketika anda tidak dapat menilai lawannya. Walaupun kami tidak dapat merefleksikan apa yang kami mahukan di lapangan sebagai satu pasukan, saya mengatakan bahawa lawan akan menutup, kami dapat menemukan posisi bukan hanya dengan melewati tengah, tetapi juga dengan lewat. Kami tidak dapat mencerminkan ini di atas padang. “

<ients

“KAMI TELAH MELIHAT KEDUDUKAN PELKAS DENGAN MATLAMAT”

Bercakap mengenai pembatalan gol Pelkas, Bulut berkata, Kami melihat kedudukan sebagai gol, tetapi apabila dilihat dari VAR, pengadil kami melihat bahawa Valencia menyentuh lengannya. Jadi dia membatalkan. Tidak banyak yang boleh dikatakan ” ungkapan terpakai.

“BEBERAPA RAKAN-RAKAN KAMI MEMPUNYAI PRESTASI RENDAH”

Erol Bulut, yang membuat pernyataan mengenai prestasi pemain, “Sebilangan rakan kita mempunyai prestasi yang rendah bukan sahaja mengenai perlawanan ini tetapi juga sekitar 2-3 minggu terakhir. Selepas rehat nasional, kita akan melihat siapa yang akan berubah, tidak akan berubah ”.

“PEMAIN BOLA SEPAK PASUKAN BESAR, TIDAK HARUS MEMBUAT KESALAHAN YANG SEDERHANA”
Jurulatih muda, yang mengatakan bahawa kehilangan perlawanan seperti itu akan memajukan pasukan secara positif, mengakhiri ucapannya seperti berikut:

“Kerana pasukan seperti itu akan muncul di hadapan kami hampir setiap minggu. Kita perlu mengkaji dan menilai dengan lebih baik bagaimana kita dapat menentang mereka. Terdapat lebih dari 10 kedudukan yang jelas dalam perlawanan yang kami mainkan minggu lalu, tetapi kami hanya menjaringkan 2 gol. Kita tidak seharusnya menghabiskan kedudukan yang kita tawan dengan sederhana. Sebagai pasukan yang besar, anda tidak boleh membuat terlalu banyak kesalahan mudah sebagai pemain bola. “

About RESTBET 459
restbet giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanabilirsiniz. restbet 459 güncel adresidir.

7 Comments on RESTBET459 CANLI CASİNO OYUNU

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*