RESTBET459 ÇAYKUR RİZESPOR’DA 3 FUTBOLCUDA KORONAVİRÜS ÇIKTIrestbet önerdiğimiz güçlü bir canlı bahis oynama sitesidir.

playersaykur Rizespor pemain yang berkhemah di Antalya dan pasukan teknikal diuji untuk coronavirus semalam. Hasil ujian tersebut, ujian 3 pemain positif.

“MEREKA DILULUSKAN, RAWATAN MEREKA BERMULA”

Dalam pernyataan bertulis yang dibuat di laman web rasmi Çaykur Rizespor, “Sebagai Çaykur Rizespor Club, sejumlah 3 pemain bola sepak telah dilaporkan mendapat keputusan positif, menurut hasil ujian PCR coronavirus yang dilakukan hari ini kepada atlet dan pasukan teknikal kami. Proses tindak lanjut dan rawatan yang diperlukan telah dimulakan di bawah panduan algoritma “.

PENYEDIAAN ÇAYKUR RİZESPOR DI ANTALYA
Ngomong-ngomong, Çaykur Rizespor menamatkan kem Antalya Belek hari ke-3 dengan melakukan satu latihan. 1.5 jam latihan; Selepas pemanasan, permainan lewat, kerja taktikal, gol berganda berakhir dengan perlawanan. Dario Melnjak, Braian Samudio, Montassar Talbi, Yassine Meriah, yang cuti untuk menyertai pasukan kebangsaan negara mereka, tidak mengambil bahagian dalam latihan ini. Semasa Loic Remy dan Fabricio De Jesus mengikuti latihan dengan berlari secara terpisah dari pasukan, Fernando Andrade terus diperlakukan.

About RESTBET 459
restbet giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanabilirsiniz. restbet 459 güncel adresidir.

8 Comments on RESTBET459 ÇAYKUR RİZESPOR’DA 3 FUTBOLCUDA KORONAVİRÜS ÇIKTI

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*