RESTBET459 DENİZ TÜRÜÇ: FENERBAHÇE’YE GERİ DÖNEBİLİRİMrestbet önerdiğimiz güçlü bir canlı bahis oynama sitesidir.
Након меча Манцхестер Унитеда, Дениз Туруц, који је показао добар имиџ у пријатељској утакмици коју је наша А репрезентација играла са Хрватском, дао је изјаву за холандску штампу.
„БИО ЈЕ САН О ИГРАЊУ У ЛИГИ ШАМПИОНА“
“Играње у Лиги шампиона за мене је остварење сна. Маштате о томе док сте били дете. Сан у турском националном тиму такође је био сан, а кад чујем турску химну, срце ми још увек удара. Они су фудбалер. су високи циљеви које треба постићи. “

“Играо сам свуда где сам до сада циљао и Европско првенство ми је сан. Дефинитивно желим да будем тамо. Када сам напустио Фенербахче, видео сам да је већа вероватноћа да ћу играти у Башакеширу. Па сам мислио да бих могао да одем на Европско првенство. ”
“Фудбалери Фенербахчеа 18 су прелазили више пута и када сам разговарао са Оканом Буруком уливао ми је самопоуздање. У мени га је угледао. Не заборавите да сам имао прилику да играм у изнајмљеној мисли и шампионима Лиге шампиона Турске лиге.” / п>

“После утакмице Манчестер Јунајтеда, тренер Ајакса Тен Хаг ме је позвао и честитао ми на асистенцији. С њим имам добру комуникацију, попут оца за мене. Такође сам разговарао са Доннијем ван де Бееком, питао ме је шта мислим о мечу. И ја њему желим пуно среће. “
“Победа Манчестер јунајтеда, одушевљено дочекана у Турској. Он постиже већу важност за директно учешће у Лиги шампиона. Чини земљотрес у Измиру, али немојте бити срећни што можете рећи да су неки људи били добри. Иако нам је и даље драго пружити сасвим другачију срећу. Резултат који смо добили такође је био веома важан за нас. Енергијом коју је донео овај резултат победили смо у нашој лигашкој утакмици. ”

„МОЖЕМ ДА СЕ ВРАЋАМ НА ФЕНЕРБАХЦЕ“
“Одиграо сам 8 мечева за 24 дана, играм још 3 утакмице у А Милли Ткаıм. Имаћу 11 утакмица за месец дана и ово је врло велик број. Али као играч ово ме чини поносним што сам бољи играч. У овим мечевима играо сам против играча попут Неимара, Мбаппеа, Погбе, Модрића. Ако сте међународни играч, неопходно је одиграти толико мечева. Да бисте били шампион, одлазак у Лигу шампиона захтева ово.
“Желим да имам добру сезону, да играм на Европском првенству. Тада ћу погледати своје могућности. Имам уговор, могу да останем у Фенербахчеу. Али и даље могу да ме ангажују, пошаљу. Видећемо шта ће бити, бар желим да се борим и покажем. ”

About RESTBET 459
restbet giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanabilirsiniz. restbet 459 güncel adresidir.

3 Comments on RESTBET459 DENİZ TÜRÜÇ: FENERBAHÇE’YE GERİ DÖNEBİLİRİM

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*