RESTBET459 FENERBAHÇE, ALİAĞA PETKİMSPOR’U KOLAY GEÇTİ



restbet önerdiğimiz güçlü bir canlı bahis oynama sitesidir.

Fenerbahçe ngalahake Aliağa Petkimspor 93-70 ing minggu kaping 5 Liga Super Basket ING.

FENERBAHÇE Gawe 5 ING 5

Ing kuartal pertama, sing diwiwiti karo kranjang bilateral, Fenerbahçe nggawe skor 18-9 ing menit kaping 7 kanthi seri 7-0. Ing périodhe kaping pisanan, tim biru-peteng biru rampung kanthi 12 poin: 29-17.

Fenerbahçe Kenan Sipahi lan Aliağa Petkimspor mlebu ing kuartal kaping pindho kanthi poin Canberk Kuş.

Tim tamu nyuda bedane dadi 5 ing menit kaping 17 kanthi seri 8-0: 39-34. Sanajan bedane mudhun dadi 4 poin ing 2 menit pungkasan babak pertama, Fenerbahçe menehi bobot ing game ing bagean sing isih ana lan mlebu 51-39 menyang ruang lemari.

</ p

Kuartal kaping telu diwiwiti kanthi gol lapangan 3 poin dening Hakan Yapar saka tim tamu. Tim biru-peteng kuning, sing ngontrol game lan nggedhekake bedane, mlebu periode pungkasan kanthi kaunggulan 18 poin: 72-54.

Fenerbahçe miwiti kuartal pungkasan kanthi Melih Mahmutoğlu lan 3 poin Biberovic, nggawa skor dadi 78-54, entuk beda paling dhuwur ing pertandingan kasebut. Tim biru-peteng kuning, sing njaga kaunggulan ing bagean sing isih ana, kiwa balai 93-70.

Fenerbahçe ngetung 5 ing liga kanthi asil iki, lan Aliağa Petkimspor kalah kaping papat.

About RESTBET 459
restbet giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanabilirsiniz. restbet 459 güncel adresidir.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*