RESTBET459 GALATASARAY İÇİŞLERİ BAKANLIĞI’NDAN SEÇİM İZNİ ALDIrestbet önerdiğimiz güçlü bir canlı bahis oynama sitesidir.
Галатасарај, који је раније објавио да је донета изборна одлука и да ће обавестити Министарство унутрашњих послова у складу са законском уредбом издатом током периода пандемије, овог пута је сазвао генералну скупштину изборима и тиме потврдио да је дозвола министарства добијена. Ево изјаве коју је дао Галатасарај. :
„ПОЗИВ ОДБОРА ДИРЕКТОРА УДРУЖЕЊА СПОРТСКОГ КЛУБА ГАЛАТАСАРАИ НА СУСРЕТ ОПШТЕ СКУПШТИНЕ ИЗВАНРЕДНИХ ИЗБОРА
У складу са релевантним члановима Турског грађанског законика и нашим Статутом, „СКУПШТИНА ВАНРЕДНИХ ИЗБОРА НАШЕГ КЛУБА“ одржаће се у дворани Тевфик Фикрет у Галатасараи Хигх Сцхоол у ​​суботу, 19. децембра 2020. године, други састанак ће се одржати у суботу, 26. децембра 2020. године. одржаће се у исто време и на том месту.
Најављено нашим члановима.
Срдачан поздрав,
Удружење спортских клубова Галатасараи
Одбор директора
<
Дневни ред
1. Отварање,
2. Оснивање председничког одбора Генералне скупштине, 3. Тренутак тишине и певање државне химне, 4. Избори; Председник клуба б. Главни и алтернативни чланови одбора директора ц. Они су главни и замјенски чланови надзорног одбора. Главним и замјеничким члановима Дисциплинског одбора. Главни и резервни чланови Регистра 5. Затварање “

About RESTBET 459
restbet giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanabilirsiniz. restbet 459 güncel adresidir.

2 Comments on RESTBET459 GALATASARAY İÇİŞLERİ BAKANLIĞI’NDAN SEÇİM İZNİ ALDI

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*