RESTBET459 GALATASARAY ZORLU SİVAS DEPLASMANINDAN KAYIPSIZ DÖNDÜrestbet önerdiğimiz güçlü bir canlı bahis oynama sitesidir.
Сивасспор и Галатасараи су се супротставили у 8. недељи Супер лиге. Галатасарај је постао победник у бици одиграној на новом стадиону 4 Еилул, резултатом 2-1.
БЕЛХАНДА И АРДА АТТИ
Голови који су Галатасарају донели победу били су Иоунес Белханда у 19. минуту и ​​Арда Туран у 48. минуту.
Белханда, који је критикован код жуто-црвених, асистирао је при другом голу, док је Арда Туран постигао свој први гол у форми Галатасараи на путу за Сивасспор након 18. априла 2011.

ФАЈР ЈЕ ПРОПУСТИО КАЗНУ, МОЖЕ ПРЕУЗЕТИ РАЗЛИКУ ДО 1
Сивасспор није могао да искористи пенал са Фаицалом Фајром у 45 + 1, једини гол домаћина постигао је Цанер Османпаша у 76. минуту.
Постигавши 16 после ове победе, Галатасараи је затворио недељу 1 бод иза Фенербахцеа и Аланиаспора. Сивасспор има 8 бодова.
Након националне паузе у Супер лиги, Сивасспор ће бити гост Фатиха Карагумрука. Галатасараи ће угостити Каисериспор.

АРДА ТУРАН СТАО ЈЕ ПОСЛЕ 9 ГОДИНА
Галатасарај је невероватно брзо почео друго полувреме и у 48. минуту са капитеном Ардом Тураном постигао 2: 0. Арда Туран, који се пасом Иоунеса Белханде сусрео са лоптом лево од казненог простора, подигао је мреже у свом ударцу и жуто-црвени повећали разлику на два.
Док је Иоунес пружао асистенције након поготка Белханде; Арда Туран постигао је свој први гол у форми Галатасараја против Сивасспора након 18. априла 2011.

About RESTBET 459
restbet giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanabilirsiniz. restbet 459 güncel adresidir.

3 Comments on RESTBET459 GALATASARAY ZORLU SİVAS DEPLASMANINDAN KAYIPSIZ DÖNDÜ

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*