RESTBET459 GALATASARAY ZORLU SİVAS DEPLASMANINDAN KAYIPSIZ DÖNDÜ



restbet önerdiğimiz güçlü bir canlı bahis oynama sitesidir.

Sivasspor lan Galatasaray adhep-adhepan ing minggu kaping 8 Liga Super. Galatasaray dadi juara ing perang sing dimainake ing Stadion 4 Eylül sing anyar, kanthi skor 2-1.


BELHANDA LAN ARDA ATTI

Gol sing nggawa kemenangan Galatasaray yaiku Younes Belhanda ing menit 19 lan Arda Turan ing menit kaping 48.
Belhanda, sing dikritik ing warna kuning-abang, ngrewangi gol nomer loro, dene Arda Turan ngetrapake gol pertamanya nganggo form Galatasaray ing Sivasspor, sawise 18 April 2011.

FAJR MISSAL PENALTY, CANER NGUNDUH BEDA 1

Sivasspor ora bisa entuk manfaat saka penalti karo Faycal Fajr ing taun 45 + 1, siji-sijine gol saka tim tuan rumah kasebut saka Caner Osmanpaşa ing menit kaping 76. </ p

Sawise nyetak 16 poin sawise kemenangan iki, Galatasaray nutup poin 1 minggu ing mburi Fenerbahçe lan Alanyaspor. Sivasspor duwe 8 poin.

Sawise istirahat nasional ing Liga Super, Sivasspor bakal dadi tamu Fatih Karagümrük. Galatasaray bakal dadi tuan rumah Kayserispor.

ARDA TURAN mandheg sawise 9 taun

Galatasaray miwiti babak kapindho kanthi cepet lan nyetak 2-0 karo kaptené Arda Turan ing menit kaping 48. Arda Turan, sing nemoni bal ing sisih kiwa area penalti kanthi pass Younes Belhanda, ngangkat jaring ing tendhangane lan kuning kuning nambah bedane dadi loro.

</ p

Nalika Younes nggawe assist sawise gol Belhanda; Arda Turan damel gol kaping pisanan kanthi formasi Galatasaray nglawan Sivasspor sawise tanggal 18 April 2011.

About RESTBET 459
restbet giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanabilirsiniz. restbet 459 güncel adresidir.

4 Comments on RESTBET459 GALATASARAY ZORLU SİVAS DEPLASMANINDAN KAYIPSIZ DÖNDÜ

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*