RESTBET459 GALATASARAY’IN DEPLASMAN FOBİSİ SONA ERDİrestbet önerdiğimiz güçlü bir canlı bahis oynama sitesidir.
Галатасараи је победио Сивасспор 2-1 у 8. недељи Супер лиге и приближио се врху, такође је свој учинак у гостима подигао на нови ниво. Момци жуто-црвене боје, који су последњих година имали потешкоћа у победи у мечевима на путу, ставили су тачку на овај лош тренд.
Изгубивши бодове у само једној од четири утакмице у гостима које је одиграо ове сезоне, Галатасараи је успео да постигне 9 од 12 поена. Иеллов-Кıрмıзıлıлар је победио на гостовањима као што су Басаксехир и Сивасспор који су имали потешкоћа последњих година.

ОСВОЈИЛИ ПОСЛЕ 5 ГОДИНА У СИВАСУ
И на крају, Галатасарај, који је имао предност од 2: 1 у Сивасу, успео је да победи противника на гостовању у сезони 2014-15. Жуто-црвени нису могли да стигну до победе у све 4 утакмице које су одиграли у лиги након дотичне борбе.
ПОСЛЕ 5 ГОДИНА У БАСАКСЕХИРУ
Победивши Басаксехир у другој недељи лиге, Галатасараи је победио противника после 4 меча у гостима. Жути црвени, који су последњу победу пре ове сезоне остварили резултатом 2: 0 у првој половини 2015-16. Године, победили су на спољном терену 5 година касније.

ТРИ ПОБЕДЕ У ПОСЛЕДЊЕМ ФЕБРУАРУ 2020
Галатасараи је последњи пут у фебруару 2020. године имао 3 победе на гостовању у последње 4 недеље. Низ започет прошле сезоне 26. јануара настављен је победом Фенербахцеа 23. фебруара, а завршен је нерешеним резултатом Сивасспора. Галатасараи није могао да победи на 6 гостовања после победе Фенербахце-а.
ПРОСЈЕК ВАЊСКИХ БОДОВА У СЕЗОНАМА ПРВЕНСТВА БИО је 1.5
Галатасарај је сакупио 26 бодова у 17 гостовања у последња два првенства у сезонама 2017-18 и 2018-19. Жути црвени, који у просеку имају 1,5 поена на спољном терену, остали су 21 бод у 17 утакмица прошле сезоне. Галатасарај, који заузима 7. место на семафору спољних терена са просеком од 1,2 поена, други је на спољном терену у последњих недеља ове сезоне. Фенербахце је једина екипа која је постигла више бодова од Галатасараиа са 10 поена.

About RESTBET 459
restbet giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanabilirsiniz. restbet 459 güncel adresidir.

1 Comment on RESTBET459 GALATASARAY’IN DEPLASMAN FOBİSİ SONA ERDİ

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*