RESTBET459 GÖKSEL GÜMÜŞDAĞ: TÜRKİYE İÇİN TARİHİ BİR GALİBİYETrestbet önerdiğimiz güçlü bir canlı bahis oynama sitesidir.
Bercakap kepada media selepas perlawanan yang dimainkan di Stadium Başakşehir Fatih Terim, Gümüşdağ menyatakan bahawa perlawanan itu sesuai dengan suasana kebangsaan.

“KAMI MEMBUAT DESAIN YANG BAIK KURSUS YANG BERBEZA”
Mengingatkan bahawa mereka berperang melawan Manchester United serta Paris Saint-Germain dan Leipzig dalam Kumpulan H, Gümüşdağ berkata:

“Saya mengucapkan tahniah kepada jurulatih dan saudara-saudaraku di pemain. Tidak ada kemenangan seperti itu dalam sejarah Başakşehir. Manchester United adalah salah satu kelab terbesar di dunia. Walaupun seri sukar, ia adalah pertarungan hebat dalam pertandingan Paris Saint-Germain. Perlawanan ini bukan sahaja bagi pihak penyokong Başakşehir tetapi juga seperti perlawanan kebangsaan. Menteri kita dan Presiden Persekutuan juga ada di sini. Mereka juga mengalami kegembiraan dan kebahagiaan itu. Saya mengucapkan tahniah kepada saudara saya untuk semua pemain. Turki dan merupakan kemenangan bersejarah bagi Esenyurt. Kami tetap menaruh harapan. “

<ients

About RESTBET 459
restbet giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanabilirsiniz. restbet 459 güncel adresidir.

2 Comments on RESTBET459 GÖKSEL GÜMÜŞDAĞ: TÜRKİYE İÇİN TARİHİ BİR GALİBİYET

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*