RESTBET459 JOSHUA KİMMİCH İLK YARIYI KAPATTI



restbet önerdiğimiz güçlü bir canlı bahis oynama sitesidir.
Joshua Kimmich, sing cilaka ing menit 35 saka pertandingan nalika Bayern Munich ngalahake Borussia Dortmund 3-2, nutup taun kasebut.
Bakal Bali Ing taun 2021

Gelandang umur 25 taun, sing ngalami operasi lutut, ora bakal bisa njupuk posisi ing tim kasebut nganti taun 2021.

Pemain sing cilaka nalika gelut nglawan Erling Haaland lan ora bisa nerusake, diukum nganggo kertu kasebut.

Ngomong kanggo Kimmich, sing katon nandhang sangsara banget sawise fase posisi, Hasan Salihamidzic, direktur olahraga klub, ujar “Kita bakal menehi dhukungan paling apik kanggo proses pemulihan.” .

Kimmich, salah sawijine pemain utama Bayern ing lini tengah, uga dijaluk dadi regu ing Liga Eropa Eropa Jerman tanggal 14 November, Ukraina lan Spanyol 3 dina mengko.

About RESTBET 459
restbet giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanabilirsiniz. restbet 459 güncel adresidir.

3 Comments on RESTBET459 JOSHUA KİMMİCH İLK YARIYI KAPATTI

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*