RESTBET459 KONYASPOR’A YENİLEN FENERBAHÇE İLK MAĞLUBİYETİNİ ALDIrestbet önerdiğimiz güçlü bir canlı bahis oynama sitesidir.

Fenerbahçe dan İttifak Holding Konyaspor berhadapan dalam minggu ke-8 Liga Super. Pasukan tetamu Konyaspor memenangi perlawanan yang dimainkan di Stadium Kompleks Sukan Şükrü Saraçoğlu Stadiumlker dengan skor 2-0.

Marko Jevtovic menjaringkan gol kemenangan di Konyaspor pada minit ke-67 dan Artem Kravets pada minit ke-77.

Selepas keputusan ini, Fenerbahçe turun 17 mata dan menyerahkan puncak kepada Alanyaspor. Konyaspor, sebaliknya, meningkatkan skornya menjadi 9 dengan mengambil kemenangan kedua setelah kemenangan Beşiktaş. Fenerbahçe akan menjadi tetamu Gençlerbirliği selepas rehat negara. Konyaspor akan menjadi tuan rumah Kasımpaşa di padang.

MATLAMAT PELKAS DIBATALKAN

Fenerbahçe menjaringkan gol dengan Dimitris Pelkas pada minit ke-31, tetapi gol ini dibatalkan dengan amaran VAR.

FERDİ 2 PERTANDINGAN SELEPAS STAF

Pemain muda Fenerbahçe Ferdi Kadıoğlu mengambil bahagian dalam skuad selepas 2 perlawanan. Ferdi, yang mempunyai harapan besar dalam warna kuning dan biru dan memulakan dua perlawanan pertama di liga pada 11, kemudian diambil kembali. Ferdi, yang tidak termasuk dalam skuad 21 orang dalam 2 perlawanan terakhir dalam liga, berada dalam skuad menentang Konyaspor.

SAMATTA WAJAH

Fenerbahçe sekali lagi berjaya merangkul kedudukan gol pada minit ke-59. Mbwana Samatta, yang menemui bola dari sebelah kanan pada bola panjang yang dikirim, tiba-tiba menghadapi penjaga gol pertama Ibrahim Sehic dengan kelekaan badan.

Ibrahim Sehic berjaya melepaskan tembakan Mbwana Samatta dengan kakinya dari pepenjuru kanan di dalam kawasan penalti. Fenerbahçe ketinggalan 2-5 pada minit ke-61. Ozan Tufan memberikan hantaran kepada Gustavo di kawasan penalti.

Sepakan Luiz Gustavo dari pepenjuru kiri di dalam kawasan penalti terkena pertahanan Konyaspor dan pergi ke sudut.

About RESTBET 459
restbet giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanabilirsiniz. restbet 459 güncel adresidir.

8 Comments on RESTBET459 KONYASPOR’A YENİLEN FENERBAHÇE İLK MAĞLUBİYETİNİ ALDI

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*