RESTBET459 KONYASPOR’A YENİLEN FENERBAHÇE İLK MAĞLUBİYETİNİ ALDIrestbet önerdiğimiz güçlü bir canlı bahis oynama sitesidir.
Фенербахце и Иттифак Холдинг Кониаспор нашли су се лицем у лице у 8. недељи Супер лиге. Гостујући тим Кониаспор победио је у мечу одиграном на Сукру Сарацоглу Спортс Цомплек Улкер Стадиум резултатом 2-0.
Марко Јевтовић постигао је победничке голове у Кониаспору у 67. минуту и ​​Артем Краветс у 77. минуту.
Након овог резултата, Фенербахце је пао на 17 бодова и предао самит Аланиаспору. С друге стране, Кониаспор је повећао резултат на 9 изборивши другу победу након победе у Бесиктасу. Фенербахце ће бити гост Генцлербирлигија након националне паузе. Кониаспор ће на свом терену угостити Касıмпасу.

ПЕЛКАСОВ ЦИЉ ОТКАЗАН
Фенербахце је постигао погодак са Димитрисом Пелкасом у 31. минуту, али је овај гол отказан упозорењем ВАР-а.
ФЕРДИ 2 УТАКМИЦА НАКОН ОСОБЉА
Млади играч Фенербахцеа Ферди Кадıоглу учествовао је у саставу после 2 меча. Ферди, који је имао велику наду у жуто-плаве и започео прве две утакмице у лиги са 11 година, касније је враћен назад. Ферди, који није био укључен у састав од 21 члана у последња 2 меча у лиги, био је у саставу против Кониаспора.

ФАЦЕ САМАТТА
Фенербахче је још једном у 59. минуту ухватио гол. Мбвана Саматта, који је у дугачкој упућеној лопти дочекао лопту с десне стране, изненада се суочио са првим голманом Ибрахимом Сехићем телесном финтом.
Ибрахим Шехић успео је да саплиће ударац Мбване Саматте ногама са десне дијагонале унутар казненог простора. Фенербахче је у 61. минуту дошао са 2 на 5. Озан Туфан је додао свој пас за Густава у казненом простору.
Ударац Луиз Густава са леве дијагонале унутар казненог простора погодио је одбрану Кониаспора и отишао у корнер.

About RESTBET 459
restbet giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanabilirsiniz. restbet 459 güncel adresidir.

8 Comments on RESTBET459 KONYASPOR’A YENİLEN FENERBAHÇE İLK MAĞLUBİYETİNİ ALDI

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*