RESTBET459 MAX KRUSE UNİON BERLİN’DE GÖNÜLLERİ FETHETTİ



restbet önerdiğimiz güçlü bir canlı bahis oynama sitesidir.
Max Kruse, sing sacara sepisan mungkasi kontrak karo Fenerbahçe lan lunga menyang Union Berlin, dadi jeneng paling misuwur ing timnya, nalika ketemu karo ekspektasi dheweke ing pérangan pisanan musim iki, dheweke dadi wong sing menang kanthi 1 gol lan 2 assist ing Arminia Bielefeld, sing menang 5-0. Pemain Jerman kasebut uga memikat mentor dheweke Urs Fischer lan kanca-kancane.

Pers Jerman uga nggawe judhul kanggo Kruse, “Max Kruse menang ing poker” .

“Nyolong ati kita”

Fischer, kanggo pemain umur 32 taun, “Pemain sing apik ngerti carane bisa menehi pengaruh marang game kasebut. Dheweke duwe kreativitas sing bisa dibantah karo bantuane. Kita seneng banget bisa entuk dheweke.”

Kolega Kruse Robert Andrich ujar, “Dheweke nindakake perkara sing penting kanggo kita.” , kapten Trimmel, “Max Kruse minangka pemain sing positif banget, seneng banget lan tim uga seneng. migunani banget. “ menehi pesen. p class =” template-detail-pabr “> </ p

Kanca liyane, Prömel, kanggo Kruse, “Dheweke nyolong ati kita.” omong.

Kruse wis ngetrapake 3 gol lan 5 assist ing 7 game musim iki.

About RESTBET 459
restbet giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanabilirsiniz. restbet 459 güncel adresidir.

7 Comments on RESTBET459 MAX KRUSE UNİON BERLİN’DE GÖNÜLLERİ FETHETTİ

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*