RESTBET459 NAZIM SANGARE: GÖKHAN GÖNÜL’E FORMAYI BİR DAHA VERMEMrestbet önerdiğimiz güçlü bir canlı bahis oynama sitesidir.
Фенербахце и десни бек националног тима Назıм Сангаре дали су изјаву пре меча са Хрватском.
Национални фудбалер Назим Сангаре изјавио је да против Хрватске жели да победи добрим фудбалом, “Излазимо да победимо као и обично. Ако дамо својих сто посто, победићемо сутра.” рекао је.
„НЕ ЖЕЛИМ ПОНОВО ДАЈЕМ ОБРАЗАЦ“
Назıм, На питање “Гокхан Гонул игра у вашем тиму. Изабрани сте за национални тим. Шта желите да кажете о овој ситуацији?” , у Фенербахцеу сам већ 1,5 месеца, мало Мислим да ми треба мало времена јер сам се касно придружио. Морам да будем стрпљив. Сигуран сам да ће ми учитељ пружити шансу, дрес. Тада морам да дам најбоље, тада не желим поново да дам ширење. Сигуран сам да нећу. ” одговорио је.

Говорећи о питању о Назıму, Сенол Гунес је рекао, Гокхан је за нас такође веома драгоцен играч. Дошао је током првог периода кампа. Имао је сјајан допринос. Био је повређен. Када су наши млади пријатељи добили прилику, игра у Гокхан тиму, али потребе не би биле битне зашто. Гокхан, сјајни син Турске. Такође отварамо врата свим играчима, али то не значи да примамо сваког играча. Способност играча сматра се неопходном ако је јаког карактера. Нећемо радити погрешан посао, пословаћемо тамо где јавност очекује. Сви су свеприсутни Зовем овде јер сматрам да би сви играчи требало да учине најбоље за ову земљу. Не сматрам да је у реду повредити наш тим тако малим пословима. Играч који чека са стране може сутра ући у састав. Кад погледате овај састав, пре 9 година били су Бурак и Цанер. Цанер, Хрватска Вратио се у свој меч и 11. новембра поново ћемо играти са Хрватском. Постоје два играча из тог састава. Састав се потпуно променио. То ће се догодити. дошли смо овде да служимо, учинићемо најбоље и исправно. Било би тачно ако обратимо пажњу на ово питање. “ Рекао је.
“ТУРСКИ ФУДБАЛСКИ ТЕК”
Рођени Немац Назим, на питање разлике немачког и турског фудбала “Фудбал у Турској мало тврђи, моћнији, придајемо значај техничким. У Немачкој покушавају врло дисциплиновано. Играју већу серију фудбала. Али турски фудбал се споро развија. “ пронашао је процену.

About RESTBET 459
restbet giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanabilirsiniz. restbet 459 güncel adresidir.

3 Comments on RESTBET459 NAZIM SANGARE: GÖKHAN GÖNÜL’E FORMAYI BİR DAHA VERMEM

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*