RESTBET459 ÖDÜYOR MU



Gökhan Gönül lan Caner Erkin, sing ditambah maneh Fenerbahçe menyang skuad kasebut ing wiwitan musim, lunga menyang klasemen sadurunge pertandingan Konyaspor main ing minggu kaping 8 Liga Super lan menehi salam marang para penggemar.

Uga penting yen kabeh pemain bal-balan ngambung lambang Fenerbahçe nalika arep nyedhaki sawetara penggemar ing ruang santai.

DOLLAR ING KAMPIL KADIKOY

Pertandhingan sing ditindakake Gökhan Gönül nganggo seragam Beşiktaş ing Kadıköy yaiku adegan bingkai bal-balan Turki sing ora bisa dilalekake. Sawetara penggemar Fenerbahce nuduhake reaksi kanthi mbuwang dolar menyang pemain bal-balan sing berpengalaman sing teka ing Stadion Şükrü Saraçoğlu kanthi wujud tim saingan sawise dheweke ditransfer menyang saingan sing tetep.

</ b

</ b

CANER ERKIZN DUWET DADI DADI

Kaya Gökhan Gönül, Caner Erkin, sing njupuk dalan Beşiktaş, uga ditanggepi dening para pendukung ing sawijining pertandingan ing Kadıköy. Reaksi sisih kiwa sing berpengalaman ing wektu kasebut dituduhake kanthi ngadeg ing papan sing digegirake para penggemar Beşiktaş.

About RESTBET 459
restbet giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanabilirsiniz. restbet 459 güncel adresidir.

8 Comments on RESTBET459 ÖDÜYOR MU

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*