RESTBET459 PSG’DE NEYMAR’IN ARDINDAN MBAPPE DE LEİPZİG MAÇINDA YOK



restbet önerdiğimiz güçlü bir canlı bahis oynama sitesidir.

Klub PSG ngumumake manawa pemain bal-balan Prancis Mbappe ora kalebu ing regu pertandingan tandang nglawan Leipzig dina Rebo, 4 November, ing minggu kaping 3 Liga Champions, amarga cedera otot paha.
Tanggal Bali MBAPPE TANPA KANGGO

Ditulis manawa kahanan babagan tanggal mbalekake Mbappe menyang lapangan bakal dievaluasi mengko.

Mbappe, sing ngetung 7 gol ing 8 pertandingan musim iki, cilaka lan dicopot saka pertandingan kasebut ing pertandingan Nantes sing dimainake ing liga Prancis.
Dolanan ing Grup H karo Medipol Başakşehir ing Liga Champions, saliyane Mbappe, Neymar, Mauro Icardi, Marco Verratti lan Julian Draxler uga ngalami cedera ing PSG.

About RESTBET 459
restbet giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanabilirsiniz. restbet 459 güncel adresidir.

7 Comments on RESTBET459 PSG’DE NEYMAR’IN ARDINDAN MBAPPE DE LEİPZİG MAÇINDA YOK

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*