RESTBET459 RIZA ÇALIMBAY: GRUPTAN ÇIKACAĞIZrestbet önerdiğimiz güçlü bir canlı bahis oynama sitesidir.
У УЕФА Лиги Европе најављене су групе за сезону 2020-21. Сивасспор, наш једини представник на турниру, играо је мечеве са Виљареалом, Карабахом и Макабијем из Тел-Авива у Групи И.

Тренер Сивасспора Рıза Цалıмбаи оценио је жреб у изјави коју је дао за беИН Спортс.
Изразивши да је њихов циљ постизање успеха у Европи, Чалимбај је изјавио да ће напустити групу.

„НИТКО ОД УТАКМИЦА НЕЋЕ БИТИ ЛАКО“
” Наш бенд изгледа добро када погледате остале бендове. Надам се да ћемо се извући одатле. Ипак није лако. Не рачунам Вилларреал, све су то тешке екипе. У складу са тим ћемо предузети наше мере. Основали смо своје особље имајући у виду Европу. Након што добро искористимо ову националну паузу, напустићемо ту групу. Ниједна од њих неће бити лака утакмица, биће тешких утакмица. Мој једини страх је да имам повреде. Осим тога, ничега се не бојим. Играли смо и са изузетно важним европским тимовима у припремним утакмицама. Турски тимови више не играју у Европи у страху, играју да би победили. Галатасарај је изгубио, али било је места на којима је играо врло добро. Потрудићемо се. ”

„ИГРАТ ЋЕМО И ЗА СВОЈУ И ЗА ЗЕМЉУ“
„Док смо тренирали Денизлиспор, поклапали смо се са тешким тимовима, елиминисали смо их све. Последњи пут смо приказани у Порту. У Бешикташу смо елиминисали Вадуз и Малме. Надам се да ћемо сада уклонити Сивасспор из групе. Резултат у држави не врши притисак, већ вас чини амбициознијим. Лепо је имати све у својим рукама. Играћемо утакмице и за себе и за своју земљу. Један од мојих циљева је да будем успешан у Европи. Потрудићемо се за ово. Купили смо нове играче. Проћи ћемо кроз процес адаптације што је пре могуће. У Европи имамо фудбалере са именима. Учинићемо добро, искрено верујем. Надам се да ћемо напустити ову групу. ”

„НЕЋУ РАЗЛИЧИТИ ОСОБЉЕ У ЕВРОПИ“
” Немамо разлике. И лигашки и европски пехари … Тешка је лига ове године. Будући да је стиснута лига, и фудбалери на њу треба да се навикну. Одвојено од Европе, нисам размишљао о томе да бих био одвојен тим од Турске. Док смо били у Денизлиспору, ремизирали смо 0: 0 на домаћем терену и стигла ми је понуда из управе. Рекли су да ћемо ионако бити елиминисани, немојмо узимати тим. Међутим, одбио сам, отишли ​​смо 1: 0 и елиминисали. Европа нам је веома важна. Један од разлога зашто су страни играчи који су овде дошли ове сезоне дошли јер је Сивасспор био у Европском купу. ”

About RESTBET 459
restbet giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanabilirsiniz. restbet 459 güncel adresidir.

1 Comment on RESTBET459 RIZA ÇALIMBAY: GRUPTAN ÇIKACAĞIZ

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*