RESTBET459 RIZA ÇALIMBAY: GÜZEL BİR GALİBİYET ALDIKrestbet önerdiğimiz güçlü bir canlı bahis oynama sitesidir.
У Сивасспору, који је победио азербејџанског представника Карабакх са 2: 0 у УЕФА Лиги Европе, тренер Рıза Цалıмбаи дао је изјаву на конференцији за новинаре одржаној после меча.
Цалıмбаи је рекао да су имали предност у игри и рекао: Апсолутно смо морали да победимо у овој игри. Јер да смо победили, наша би се срећа наставила. Због тога смо у овом мечу играли са свиме. Сигурно нисмо размишљали о ротацији.
Утакмица Галатасараја није била у нашим очима. Ова утакмица нам је била важна. Неки сегменти могу размишљати на овај начин. Многи наши пријатељи који се не играју већ су повређени. Надмоћност терена и игре била је наша од почетка до краја меча. Пред крај другог полувремена такође су направили више додавања, али ми смо то урадили намерно “ рекао је.

„ЧЕСТИТАМ СВОЈЕМ ТИМУ“
Искусни тренер честитао је играчима на победи, Прво, честитајте мом тиму. Добили смо добру победу. Друго, одиграли смо две утакмице за пет дана.
Два дана касније играћемо против Галатасараја. Сасвим је нормално имати повреде на овај начин. Тренутно не постоји ниједан други тим који игра утакмице као ми. То с времена на време може створити проблеме.
Такође се тренутно сусрећемо са овим проблемима. Једино што очекујемо је пауза после утакмице Галатасараиа. Морамо добро искористити ту паузу.
Додавањем повређених пријатеља у тим, бићемо спремнији и за мечеве лигашког и европског купа. Верујем свом тиму и нашим играчима.
Надам се да ћемо бити потпуно другачији тим након што се наши пријатељи са инвалидитетом опораве и придруже тиму ”.

About RESTBET 459
restbet giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanabilirsiniz. restbet 459 güncel adresidir.

3 Comments on RESTBET459 RIZA ÇALIMBAY: GÜZEL BİR GALİBİYET ALDIK

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*