RESTBET459 TRABZONSPOR YÖNETİCİSİ HALUK ŞAHİN İSTİFA ETTİ



restbet önerdiğimiz güçlü bir canlı bahis oynama sitesidir.

Trabzonspor setuju karo Abdullah Avcı sawise pisah karo Eddie Newton, lan keputusan kanggo mundur sawise kedadeyan paling anyar.

Anggota dewan Haluk Şahin, ing surat pengunduran diri sing dikirim menyang Trabzonspor Club, ujar: “Aku mundur saka tugas aktif tanggal 15 Juli 2019, wiwit dina iki, minangka asil saka kabutuhanku. Muga-muga sukses bisa dadi direksi. ” kalebu.

KANGGO DITETAPI sadurunge

Şahin sadurunge mundur saka Tanggung jawab Cabang Sepakbola Trabzonspor.

About RESTBET 459
restbet giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanabilirsiniz. restbet 459 güncel adresidir.

4 Comments on RESTBET459 TRABZONSPOR YÖNETİCİSİ HALUK ŞAHİN İSTİFA ETTİ

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*