RESTBET459 VİDAL: BARCELONA İÇİN REAL MADRİD’İ YENMEK İSTİYORUMrestbet önerdiğimiz güçlü bir canlı bahis oynama sitesidir.
Arturo Vidal, yang dipindahkan ke Inter dari pasukan Serie A Itali setelah menghabiskan 2 musim di Barcelona, ​​menghadiri sidang media sebelum perlawanan Real Madrid.

“SAYA INGIN MEMBUAT BARCELONA SELAMAT”

Malam ini, dia akan bermain dalam perlawanan kumpulan ketiga menentang Real Madrid, pemain tengah Inter, Vidal, “Saya ingin mengalahkan Real Madrid untuk membuat peminat Barcelona gembira.” , dia menyatakan pentingnya perlawanan untuknya.

Pemain berusia 33 tahun, “Ini akan menjadi permainan yang hebat. Saya menghabiskan 2 tahun yang sangat baik di Barcelona, ​​saya ingin membahagiakan peminat Inter dan Barcelona dengan memenangi perlawanan.” bercakap.

Pada perlawanan pertama Kumpulan B Liga Juara-Juara, Inter seri 2-2 menentang Borussia Mönchengladbach di Giuseppe Meazza. Wakil Itali, yang merupakan tetamu Shaktar Donetsk pada perlawanan kedua, meninggalkan perlawanan dengan seri 0-0. Inter berada di tempat ke-3 dalam kumpulan dengan 2 mata.

Rival Real Madrid berjaya mendapat 1 mata dari dua perlawanan pertama mereka. Mengalahkan wakil Ukraine, Shaktar Donetsk 3-2 di Stadium Alfredo di Stéfano, pasukan Sepanyol seri 2-2 dengan Borussia Mönchengladbach, dengan skor 87 dan 90 + 3.

Real Madrid berada di barisan terakhir kumpulan dengan 1 mata.

About RESTBET 459
restbet giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanabilirsiniz. restbet 459 güncel adresidir.

7 Comments on RESTBET459 VİDAL: BARCELONA İÇİN REAL MADRİD’İ YENMEK İSTİYORUM

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*