RESTBET459 YUSUF YAZICI’DAN GALTİER’E: YEDEK KALACAĞIMI BİLİYORUMrestbet önerdiğimiz güçlü bir canlı bahis oynama sitesidir.

Christophe Galtier, jurulatih Lille dalam pasukan Perancis Ligue 1, berkongsi dialog dengan Yusuf Yazıcı.

Yusuf, yang menjaringkan hatrik menentang AC Milan, mencapai 6 gol dalam Liga Europa UEFA, tetapi belum memulakan pertandingan liga pada 11 yang pertama. Galtier menggunakan pernyataan berikut ketika ditanya mengenai keadaan Yusuf di pertandingan Brest yang akan dimainkan pada hari Ahad.

“YUSUF YAZICI DIBUAT AKU Tertawa”

“Kami mengadakan pertemuan dengan Yusuf pada waktu pagi mengenai perlawanan. Saya suka pemain yang menyatakannya. Dia memberitahu saya, Saya tahu bahawa saya akan menjadi pengganti dalam pertandingan Brest, walaupun saya melakukan hatrik. ‘ Dia mengatakannya sebagai lelucon. Itu membuat saya tersenyum. Saya menjawabnya sambil ketawa. Saya mengatakan bahawa dia sangat gembira dengan persembahannya “ menggunakan ungkapan

Yusuf Yazıcı mengambil masa keseluruhan 104 minit dalam 8 perlawanan musim ini. Dalam Liga Europa UEFA, dia tetap berada di lapangan selama 242 minit dalam 3 perlawanan dan menjaringkan 6 gol.

About RESTBET 459
restbet giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanabilirsiniz. restbet 459 güncel adresidir.

2 Comments on RESTBET459 YUSUF YAZICI’DAN GALTİER’E: YEDEK KALACAĞIMI BİLİYORUM

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*