RESTBET459 ZİNEDİNE ZİDANE: BÜTÜN HATA BENİM



restbet önerdiğimiz güçlü bir canlı bahis oynama sitesidir.

Real Madrid kalah karo Valencia 4-1 ing dalan minggu 9 La Liga. Zinedine Zidane, sing nyumurupi 14 gol ing gawang 7 game pungkasan, ujar manawa dheweke kudu ngatasi masalah pertahanan.


“Kesalahan IKU”

Sawise nyetak papat gol ing pertandingan liga kaping pisanan wiwit dikalahake 5-1 ing Barcelona ing Oktober 2018, pelatih Prancis kasebut ujar “Salahku”

“Salahku amarga aku dadi pelatih lan aku kudu nemokake solusine. Dina sing ora apik, ora ana alesan. Kita kudu nambah pertahanan. Aku ora nganggep Valencia kanthi taktik luwih apik tinimbang kita. Siji-sijine yaiku kita miwiti kanthi apik lan kabeh owah sawise target. Pancen angel dingerteni, nanging ya, aku tanggung jawab ing level maksimal. Sawise dadi target, kita kudu golek solusi. “

Real Madrid, sing kalah ing kekalahan kaping 2 musim iki lan ilang 1 pertandingan, tetep 16 poin lan tiba ing posisi kaping 4 ing peringkat poin.

About RESTBET 459
restbet giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanabilirsiniz. restbet 459 güncel adresidir.

7 Comments on RESTBET459 ZİNEDİNE ZİDANE: BÜTÜN HATA BENİM

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*