RESTBET461 ABDURRAHİM ALBAYRAK: EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZrestbet önerdiğimiz güçlü bir canlı bahis oynama sitesidir.
Абдуррахим Албаирак, потпредседник клуба у Галатасарају, одговарао је на питања новинара на излазу са стадиона након што су победили Сивасспор са 2: 1.
Албаирак, Када сам отишао у управни одбор пре меча Ерзурум, сви у клубу су били веома депресивни. Исте изразе користио сам и за свог учитеља када смо пре један дан разговарали са учитељем Фатихом на тренингу у Флории.
„ИДЕМО СИГУРНИМ КОРАКИМА“
Лига почиње у Ерзуруму, а сезону започињемо у Ерзуруму. Сви су били веома срећни када сам на табли говорио исти говор. Сви су веровали у оно што сам рекао. Отворили смо сезону у Ерзуруму.
После Ерзурума направили смо 3 од 3. Ускоро ће доћи много бољи дани, хвала Богу. Корачамо чврстим корацима напред, повећали смо резултат на 16. Постоји разлика од 1 бода између нас и вође “ рекао је.
Абдуррахим Албаирак: Идемо напред чврстим корацима ВАТЦХ

„АРДА ЋЕ ВРЛО ДОБРО РАДИТИ“
Албаирак, на питање постављено о перформансу Арде Турана, Имамо неограничено поверење и веру у Арду Туран. Такође је био веома одлучан и амбициозан на тренингу у Флории. Арда ће проћи много боље у Галатасарају. Надам се да ће наставити да служи у Галатасарају као фудбалер дуги низ година и надам се у техничком тиму у будућности. Син је Галатасараја. Из Галатасараја је. Видели смо шта је данас урадио. Желео бих да се захвалим Фатиху, техничкој делегацији и свој својој браћи и сестрама из фудбала. “

About RESTBET 459
restbet giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanabilirsiniz. restbet 459 güncel adresidir.

2 Comments on RESTBET461 ABDURRAHİM ALBAYRAK: EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*