RESTBET461 AHMET AĞAOĞLU: SÖRLOTH DÖNERSE İLK HAK TRABZONSPOR’UNrestbet önerdiğimiz güçlü bir canlı bahis oynama sitesidir.
Председник клуба Трабзонспор Ахмет Агаоглу дао је изјаву за агенцију Анадолу (АА) о вестима у штампи да клубови попут Галатасараја и Фенербахчеа желе да додају Сорлотх у своје особље у привременом трансферу.
“ПРВИ ДЕСНИ ТРАБЗОНСПОР”
„Прво закуп или права Сøрлотх Турске ако постоји случај као што је који није на продају Трабзонспор припада клубу.“ Не Агаоглу, „Трабзонспор Цлуб, који користи ово право Сорлотх не може да оде у било који други клуб осим у клуб Трабзонспор. То је била ствар о којој смо дуго разговарали. Можемо је назвати и најновијим нередом на продаји. Стога је поступак чак и продужен. ” употребио је израз.

Изразивши да су име и држава менаџера Сорлотха написани погрешно, Агаоглу је рекао:
“ПАЦИЈЕНТ И РАТНИК”
“Менаџер овог играча је Мортен из Норвешке. Сорлотх је знао да ће тамо имати проблема са адаптацијом одређено време када је одлазио. Одиграо је 7-8 утакмица. Окренуо се другом тиму попут Лајпцига јер у првих 11 није могао да нађе место за себе. Он није играч природе који треба потражити. Он је стрпљив и ратнички фудбалер. После одређеног временског периода наћи ће место у тиму као што је Јусуф Иазици и прославити се. Сорлотх је играч ратничке природе.

About RESTBET 459
restbet giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanabilirsiniz. restbet 459 güncel adresidir.

2 Comments on RESTBET461 AHMET AĞAOĞLU: SÖRLOTH DÖNERSE İLK HAK TRABZONSPOR’UN

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*