RESTBET461 BEŞİKTAŞ’TA POZİTİF VAKA SAYISI 8’E YÜKSELDİrestbet önerdiğimiz güçlü bir canlı bahis oynama sitesidir.
5 фудбалера ухватило је коронавирус у Бешикташу.
У изјави клуба наведено је да су резултати испитивања 5 имена били позитивни.
УКУПАН БРОЈ НОГОМЕТАША ПОВЕЋАН НА 8
У Бешикташу, који је раније објавио да су 3 фудбалера имала коронавирус, па је тако број играча који су имали позитиван тест порастао на 8.
Нису у могућности да започну лигу како желе, Бешикташ ће играти са Медиполом Башачехиром и Фенербахчеом, после националне паузе.
ОБЈАШЊЕЊЕ ИЗ БЕСИКТАС
Изјава клуба Бесиктас је следећа:
ПЦР тест Цовид-19 данас је примењен на нашу техничку делегацију, наше фудбалере и административно особље које ради у објектима БЈК Невзат Демир.
Као резултат тестова, пронађена су позитивна открића код укупно три фудбалера, од којих је један био играч ван тима који је наставио студије осим у тиму.
Поред тога, пријављено нам је да су двојица фудбалера који су учествовали у камповима репрезентација својих земаља због националних утакмица имали позитивна сазнања на ПЦР тестовима Цовид-19.
Фудбалери чији су тест тестови позитивни; започети су поступци праћења, изолације и третмана у складу са релевантним протоколима.
Поред последња два скрининг теста која је извео наш клуб, као резултат тестова изведених у камповима репрезентација, број фудбалера којима је дијагностикован Цовид-19 позитиван у нашем фудбалском тиму повећан је на осам.

About RESTBET 459
restbet giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanabilirsiniz. restbet 459 güncel adresidir.

4 Comments on RESTBET461 BEŞİKTAŞ’TA POZİTİF VAKA SAYISI 8’E YÜKSELDİ

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*