RESTBET461 BÜLENT KORKMAZ: ŞAMPİYONLAR LİGİ’Nİ DE KAZANABİLİRDİK



restbet önerdiğimiz güçlü bir canlı bahis oynama sitesidir.
Bülent Korkmaz, salah sawijining jeneng legendaris Galatasaray lan bal-balan Turki, nggawe pernyataan ing sawijining publikasi khusus sing dirawuhi.

Korkmaz ujar manawa salah sawijining masalah sing paling penting ing bal-balan Turki yaiku stabilitas lan negesake manawa dheweke bakal nindakake sajrone menang Piala UEFA.

“AKU SINSUR JENENG 2000 SEMANGAT NGUJI”

“Sawise Piala UEFA, kita bisa uga menang ing Liga Champions yen ora ana kesalahan. Aku nesu amarga diarani semangat taun 2000. Sawise 3-4 taun kemitraan, sukses bakal teka. Kaya juara Liverpool utawa poin Atalanta saiki. Langkah-langkah lan stabilitas sing penting penting banget. Manajemen percaya karo Fatih Terim nalika semana. Kejuaraan teka ing pungkasan 4 taun. Banjur periode Lucescu uga apik ing wektu kasebut. Ana kemajuan sing apik sajrone 2 taun. Muga-muga bisa terus dipercaya. “

Bülent Korkmaz: Kita uga bisa menang Liga Champions – TONTON

About RESTBET 501
restbet giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanabilirsiniz. restbet 501 güncel adresidir.

2 Comments on RESTBET461 BÜLENT KORKMAZ: ŞAMPİYONLAR LİGİ’Nİ DE KAZANABİLİRDİK

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*