RESTBET461 EROL BULUT’UN GENÇLERBİRLİĞİ MAÇINDAKİ 11’İrestbet önerdiğimiz güçlü bir canlı bahis oynama sitesidir.
Фенербахце, који овог викенда жели да освежи морал на путу за Генцлербирлиги, скреће пажњу на неке важне недостатке.
Ерол Булут, који је морао да промени својих првих 11 избора у жуто-тамноплавим играчима који нису били повређени пре националне паузе, такође ће смањити средину о чему се говорило Цанер Еркин.

Поред Валенсије, која је била позитивна на тест на коронавирус у националном тиму, у тешкој Анкари у гостима неће моћи да играју ни Гокхан Гонул, који се повредио на тренингу, и Харун Текин, коме је сломљена јагодична кост у мечу Карагумрук. С друге стране, најновија ситуација Фердија Кадиоглуа, који је повређен у холандском националном тиму Умит, биће утврђена након израде МР.
ЦИССЕ УМЕСТО САМАТТЕ
Мбвана Саматта, који до сада није успео да пружи жељени учинак, сумња у то да ли ће играти међу првих 11 јер је управо излетео из повреде. Очекује се да ће искусни фудбалер, чији је статус још увек неизвестан, утакмицу започети на клупи. Ерол Хоца ће пружити прилику Циссеу уместо Саматти у првих 11.

СОСА СЕ претвара у 11
Искусна звезда екипе Јосе Соса, који због повреде није могао да игра на мечу Кониаспора, заузеће његову позицију у првих 11 након завршетка лечења. Жуто-тамноплави људи тражили су Сосине кључне пролазе на путу за Коњу.

About RESTBET 459
restbet giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanabilirsiniz. restbet 459 güncel adresidir.

3 Comments on RESTBET461 EROL BULUT’UN GENÇLERBİRLİĞİ MAÇINDAKİ 11’İ

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*