RESTBET461 FARUK SÜREN: HALUK ULUSOY DA ADAY OLACAKMIŞrestbet önerdiğimiz güçlü bir canlı bahis oynama sitesidir.
Фарук Сурен, који је био председник Галатасараја између 1996-2001 и био је шеф тима који је освојио жуто-црвени клуб Куп УЕФА и УЕФА Суперкуп, оценио је изборни процес за независни турски.
“КАОТИЧКА СИТУАЦИЈА”
Наводећи да ће Галатасараи имати уобичајене изборе у мају и да тренутно не може имати смисла за одлуку која је донета, Сурен је рекао, “Имамо редовни конгрес са изборима након 6 и по месеци. Каква промена се жели спровођењем избора у тако кратком року. Постоји проблем, институција не иде напред, желите да промените управу, постоје они који напуштају администрацију или желе да напусте администрацију, или желите да направите нову администрацију, па направите изборе. Овде нема такве ситуације. Чак ни председник није сигуран да ли да уђе. Хаотична ситуација . ” рекао је.

„ХАЛУК УЛУСОИ БИЋЕ КАНДИДАТ“
Бивши председник жуто-црвеног клуба, “Морамо овде доћи са управом која се неће борити, али морамо доћи овде и вратити се на фабричке поставке. Ту су Бурак бег, Метин бег и Ценгиз беи. Говоре о кандидатури Али Фатиноглуа. Мислим да Халук. Улусои ће такође бити кандидат. Избори са толико кандидата донеће корист Мустафи Ценгизу и биће како жели. Галатасараи се мора вратити на фабричка подешавања. “ користи изразе.

About RESTBET 459
restbet giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanabilirsiniz. restbet 459 güncel adresidir.

3 Comments on RESTBET461 FARUK SÜREN: HALUK ULUSOY DA ADAY OLACAKMIŞ

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*