RESTBET461 FENERBAHÇE’DE SOSA, SAMATTA VE TOLGA TAKIMDAN AYRI ÇALIŞTIrestbet önerdiğimiz güçlü bir canlı bahis oynama sitesidir.
Јосе Соса, Нбвана Саматта и Толга Цигерци наставили су да раде у посебном програму одвојеном од тима током тренинга који је настављен радом на станицама и координацији.
Поред Озана Туфана, Назıм Сангаре, Цанер Еркин, Алтаи Баиıндıр, Омер Фарук Беиаз, Ферди Кадıоглу, Филип Новак, Еннер Валенциа, Димитриос Пелкас и Марцел Тиссеранд који су били у националним тимовима, Маурицио Лемос који је имао заразу грипом није учествовао у тренингу. Обука у Фенербахце-у; Следили су административни менаџер Волкан Баллı, спортски директор Емре Белозоглу и Селцук Сахин.

С друге стране, Волкан Баллı, Емре Белозоглу и Селцук Сахин дошли су члановима штампе након тренинга у последњим тренуцима дела тренинга који је био отворен за штампу. Током разговора Баллı, Белозоглу и Сахин изјавили су да су произвели антитела као резултат претходних тестова на коронавирус.
Жуто-морнарички тим наставиће припреме сутра сутра у 11:00.

ФЕНЕРБАХЦЕ ЋЕ СЕ СУСРЕТИ СА КАРАГУМРУКОМ У ПРИПРЕМНОЈ УТАКМИЦИ
Жуто-плави тим ће одиграти пријатељску утакмицу против Фатиха Карагумрука током паузе дата лиги због националних утакмица. Борба ће се играти у недељу, 15. новембра у објектима Дереагзı Лефтер Куцукандониадис у 16.00.

About RESTBET 459
restbet giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanabilirsiniz. restbet 459 güncel adresidir.

6 Comments on RESTBET461 FENERBAHÇE’DE SOSA, SAMATTA VE TOLGA TAKIMDAN AYRI ÇALIŞTI

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*