RESTBET461 GALATASARAY ZORLU SİVAS DEPLASMANINDAN KAYIPSIZ DÖNDÜrestbet önerdiğimiz güçlü bir canlı bahis oynama sitesidir.

Sivasspor dan Galatasaray saling berhadapan pada minggu ke-8 Liga Super. Galatasaray menjadi pemenang dalam pertempuran yang dimainkan di Stadium Eylül 4 baru, dengan skor 2-1.

BELHANDA DAN ARDA ATTI

Gol yang membawa kemenangan Galatasaray adalah Younes Belhanda pada minit ke-19 dan Arda Turan pada minit ke-48.

Belhanda, yang dikritik kuning-merah, membantu gol kedua juga, sementara Arda Turan menjaringkan gol pertamanya dengan Galatasaray dalam perjalanan ke Sivasspor selepas 18 April 2011.

FAJR MENGHILANGKAN PENALTI, CANER MENGUNDI PERBEZAAN HINGGA 1

Sivasspor tidak dapat memanfaatkan penalti dengan Faycal Fajr pada 45 + 1, satu-satunya gol pasukan tuan rumah datang dari Caner Osmanpaşa pada minit ke-76.

Menjaringkan 16 selepas kemenangan ini, Galatasaray menutup mata 1 minggu di belakang Fenerbahçe dan Alanyaspor. Sivasspor mempunyai 8 mata.

Selepas rehat kebangsaan dalam Liga Super, Sivasspor akan menjadi tetamu Fatih Karagümrük. Galatasaray akan menjadi tuan rumah Kayserispor.

ARDA TURAN DATANG SELEPAS 9 TAHUN

Galatasaray memulakan seri pada babak kedua dan menjaringkan gol 2-0 dengan kaptennya, Arda Turan pada minit ke-48. Arda Turan, yang bertemu dengan bola di sebelah kiri kawasan penalti dengan hantaran Younes Belhanda, menjaringkan jaring dalam sepakannya dan kuning-merah meningkatkan perbezaan menjadi dua.

Semasa Younes membuat assist selepas gol Belhanda; Arda Turan menjaringkan gol pertamanya dengan Galatasaray menentang Sivasspor selepas 18 April 2011.

About RESTBET 459
restbet giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanabilirsiniz. restbet 459 güncel adresidir.

3 Comments on RESTBET461 GALATASARAY ZORLU SİVAS DEPLASMANINDAN KAYIPSIZ DÖNDÜ

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*