RESTBET461 GAZİANTEP’İN YENİLMEZLİK SERİSİ 11 MAÇA ÇIKTI



restbet önerdiğimiz güçlü bir canlı bahis oynama sitesidir.

Wakil Antep, sing lolos ing Beşiktaş 3-1 kanthi gol Kevin Mirallas, Muhammet Demir lan Kenan Özer wingi sore, nambah garis kemenangan ing lapangan tuan rumah dadi 11 pertandingan.
Pungkasan dipulihake menyang FENERBAHÇE
Pungkasan, Gaziantep FK kalah 2-0 menyang Fenerbahçe tanggal 18 Januari, ing minggu kaping 18 musim pungkasan, lan banjur menang 5 kali lan 6 kali menang ing pertandingan kasebut ing kuil kasebut.

Wakil Antep uga nggulingake Kartal lan ndhikte 3 poin, sing penting banget kanggo bagean kasebut.

Kajaba iku, wong kulit ireng abang sing mlebu liga kanthi kekalahan Galatasaray 3-1 durung nate nemoni kekalahan wiwit gelut kasebut.

Gaziantep FK, sing nampa 5 imbang lan 2 menang sajrone periode kasebut, terus debut.

About RESTBET 501
restbet giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanabilirsiniz. restbet 501 güncel adresidir.

5 Comments on RESTBET461 GAZİANTEP’İN YENİLMEZLİK SERİSİ 11 MAÇA ÇIKTI

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*