RESTBET461 İSPANYOL BASINI: ATLETİCO MADRİD’E ARDA GİBİSİ GELMEDİrestbet önerdiğimiz güçlü bir canlı bahis oynama sitesidir.
Арда Туран, који је скинуо мрежу на мечу Сивасспор-Галатасараи одиграном у 8. недељи Суперлиге, није могао да задржи сузе после меча.
Овај пробој искусног играча који је постигао гол дресом Галатасараја након 9 година доспео је на насловне стране у Шпанији.
Новине Мундо Депортиво коментарисале су образац Арде Туран ” 33-годишња Арда је очигледно повратила добру форму у Шпанији.
Ел Еспанол је, с друге стране, користио изванредне изразе док је давао широку оцену о Арди.

„НИЈЕ БИЛО КАО АРДА“
Шпанске новине, подсећајући на дане Арде Шпанија ” Не само да ми је било велико задовољство гледати га за Атлетицо де Спаин због Турске. У тим су дошли врло добри голмани, јаки играчи, стрелци и вође, али било је врло мало људи попут Арде Туран … ” коришћене су речи.
Шпанци, који Ардин трансфер у Барселону сматрају почетком краја , рекли су: „Арда у Барселони није била Арда у Атлетику. После Барселоне није могао да дође себи, али његов статус у Атлетику био је другачији. ” Речено је.
Арда Туран није могла да задржи сузе – ПОГЛЕДАЈТЕ

Оцењујући учинак 33-годишњег имена у Галатасарају, Ел Еспанол је користио следеће речи;
„Плакало КАО ДЕЦА“
‘Изгледа да поново ужива у фудбалу. Циљ који је постигао након отприлике 1000 дана јасан је пример за то. Дуго није искусио ову радост. ”
” Тако је невино доживео радост свог циља, плакао је као деца. Можда су овај наступ први кораци његовог поновног рођења са Фатихом Теримом, који му је јако веровао … ”
<

About RESTBET 459
restbet giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanabilirsiniz. restbet 459 güncel adresidir.

3 Comments on RESTBET461 İSPANYOL BASINI: ATLETİCO MADRİD’E ARDA GİBİSİ GELMEDİ

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*