RESTBET461 KEVİN DE BRUYNE’NİN HEDEFİ MANCHESTER CİTY’DE KALMAKrestbet önerdiğimiz güçlü bir canlı bahis oynama sitesidir.
Везњак Манцхестер Цитија Кевин Де Бруине рекао је да је разговарао о продужењу уговора без свог менаџера. Важан део Пепа Гуардиоле, 28-годишњи фудбалер жељан је дужег уговора.
Говорећи након меча са Белгијом у Енглеској у УЕФА Лиги нација, Бруине је рекао, “Срећан сам у Манчестеру. У добром сам клубу. Нисмо предалеко у преговорима. Сама водим преговоре. Желим да останем у Цитију, тако да је то тешка ситуација. Ако нисам желео да останем, неко је требао да посредује. “ употребио је изразе.
Уговор Кевина Де Бруинеа, премештеног из Волфсбурга 2015. године, истиче 2023. године. Белгијска звезда, која је освојила награду за најбољег играча сезоне 2019-2020 у Премијер лиги, ове сезоне је у 10 мечева са Ситијем постигла 1 гол и 4 асистенције.

ПРОМОЦИЈА ИЗ КСАВИ
Бивша звезда Барселоне Ксави прогласила је Де Бруинеа најбољим везњаком света.
“Кевин де Бруине из Манцхестер Цити-а ми се чини на другом нивоу, он може да направи разлику. Најбољи је везни играч на свету. Пеп је најбољи менаџер на свету. Учинио је фудбал изван занимљивости. Много тога за ствари које преноси и његове лидерске способности. је добро. ”
<

About RESTBET 459
restbet giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanabilirsiniz. restbet 459 güncel adresidir.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*