RESTBET461 KEVİN DE BRUYNE’NİN HEDEFİ MANCHESTER CİTY’DE KALMAKrestbet önerdiğimiz güçlü bir canlı bahis oynama sitesidir.
Везњак Манцхестер Цитија Кевин Де Бруине рекао је да је разговарао о продужењу уговора без свог менаџера. 28-годишњи фудбалер, који је изузетно важан део Пепа Гуардиоле, жељан је дужег уговора.
Говорећи након меча са Белгијом у Енглеској у УЕФА Лиги нација, Бруине је рекао, “Срећан сам у Манцхестеру. У добром сам клубу. Нисмо предалеко у преговорима. Сам водим разговоре. Желим да останем у Цитију, тако да је то тешка ситуација. Ако нисам желео да останем, неко је требало да посредује. “ употребио је изразе.
Уговор Кевина Де Бруинеа, премештеног из Волфсбурга 2015. године, истиче 2023. године. Белгијска звезда, која је освојила награду за најбољег играча сезоне 2019-2020 у Премијер лиги, ове сезоне је у 10 мечева са Ситијем постигла 1 гол и 4 асистенције.

Похвала од КСАВИ
Бивша звезда Барселоне Ксави прогласила је Де Бруинеа најбољим везњаком света.
“Кевин де Бруине из Манцхестер Цитија чини ми се на другом нивоу, он може да направи разлику. Најбољи је везни играч на свету. Пеп је најбољи менаџер на свету. Тако је фудбал учинио другачијим. је добро. ”
<

About RESTBET 459
restbet giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanabilirsiniz. restbet 459 güncel adresidir.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*