RESTBET461 MARTİN SKRTEL: ARTIK GRUPTA PUANLA TANIŞMAMIZ GEREKrestbet önerdiğimiz güçlü bir canlı bahis oynama sitesidir.
Словачки штопер Медипол Басаксехира Мартин Скртел пребачен је на конференцију за штампу са Оканом Буруком пре меча Манцхестер Унитеда.
“МОРАМО ДА ИДЕМО”

Изразивши да се најбољи играчи света такмиче у Лиги шампиона, Шкртел је за утакмицу Манчестера рекао:
“Наш посао није лак, свесни смо тога. Добро смо радили у другој половини меча у Лајпцигу. Утакмица у ПСЖ-у била је иста. Играли смо добро против њих, али нисмо постигли резултат. Морамо постизати голове за резултат. Дали смо голове, али Имали смо неких недостатака у завршетку. Да бисмо то поправили, морамо да постигнемо гол, противник вас кажњава вашом најмањом грешком. Не бисте требали погрешити у Лиги шампиона. Нада се за меч сутра. Чека нас добра битка. Морамо се добро борити и сакупљати бодове у групи. Сутра је прво у групи. Циљ нам је да победимо. ”
<
„БОРИМ СЕ ЗА УСПЕХ БАСАКСЕХИР-а“

Скртел, британски новинар, „Да ли меч Манцхестер Унитеда превише значи за вас као бившег играча Ливерпоола?“ На питање, “Искрено, дуго сам играо за Ливерпоол. Кад узмете у обзир конкуренцију две екипе, могу да кажем да постоје неке поразне утакмице између њих. Тренутно се борим за успех Башакешира. Борићу се за резултате са Башакехировом формом против њих. Па, зашто да не? Последњих недеља смо се добро показали као тим. “Одговорио је.

About RESTBET 459
restbet giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanabilirsiniz. restbet 459 güncel adresidir.

1 Comment on RESTBET461 MARTİN SKRTEL: ARTIK GRUPTA PUANLA TANIŞMAMIZ GEREK

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*