RESTBET461 NAZIM SANGARE: GÖKHAN GÖNÜL’E FORMAYI BİR DAHA VERMEMrestbet önerdiğimiz güçlü bir canlı bahis oynama sitesidir.

Fenerbahçe dan bek kanan Pasukan Nasional Nazim Sangare membuat kenyataan sebelum perlawanan Croatia.

Pemain bola sepak kebangsaan Nazim Sangare menyatakan bahawa mereka mahu menang menentang Croatia dengan bola sepak yang bagus, “Kami akan pergi ke lapangan untuk menang seperti biasa. Sekiranya kami memberikan seratus peratus kami, kami akan menang esok.” kata.

“SAYA TIDAK INGIN MEMBERI BORANG LAGI”

Nazım, Untuk pertanyaan “Gökhan Gönül bermain dalam pasukan anda sendiri. Anda telah dipilih untuk Pasukan Nasional. Apa yang anda ingin katakan mengenai situasi ini?” , Saya telah berada di Fenerbahçe selama 1.5 bulan, saya bergabung agak lewat. Saya harus bersabar. Saya yakin bahawa guru akan memberi saya peluang dan memberikan jersi. Kemudian saya harus memberikan yang terbaik, maka saya tidak mahu memberikan penyebaran lagi. Saya pasti tidak akan melakukannya. “ menjawab.

Bercakap mengenai soalan mengenai Nazım, Şenol Güneş berkata, Gökhan juga pemain yang sangat berharga bagi kami. Dia datang dalam tempoh top pertama. Dia mempunyai sumbangan besar. Dia cedera. Ketika rakan-rakan muda kami mendapat peluang, dia bermain dalam pasukan Gökhan, tetapi keperluan tidak akan menjadi persoalan mengapa. Gökhan anak Turki yang hebat. Kami juga membuka pintu kepada semua pemain, tetapi ini tidak bermaksud kami menerima setiap pemain. kemampuan pemain dianggap perlu jika mempunyai watak yang kuat. Kami tidak akan melakukan pekerjaan yang salah, kami akan melakukan perniagaan di mana orang ramai harapkan. Saya memanggil di sini kerana saya fikir semua pemain harus melakukan yang terbaik untuk negara ini. Dia kembali dalam perlawanannya dan kami akan bermain dengan Croatia pada 11 November. Terdapat dua pemain dari skuad itu. Pasukan telah berubah sepenuhnya. Ini akan berlaku. Kami datang ke kereta api untuk mendapatkan perkhidmatan, kami akan melakukan yang terbaik dan betul. Adalah betul jika kita memperhatikan masalah ini. “ Dia berkata.

“TURKEY FOOTBALL TOUGH”

Orang asli Nazim Jerman, mengenai persoalan mengenai perbezaan bola sepak Jerman dan Turki “Bola sepak di Turki sedikit lebih sukar, lebih kuat, kami mementingkan yang lebih teknikal. Mereka berusaha sangat berdisiplin di Jerman. Terdapat bola sepak yang lebih pantas bermain Tetapi bola sepak Turki berkembang dengan perlahan. “ mendapat penilaian.

About RESTBET 501
restbet giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanabilirsiniz. restbet 501 güncel adresidir.

3 Comments on RESTBET461 NAZIM SANGARE: GÖKHAN GÖNÜL’E FORMAYI BİR DAHA VERMEM

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*