RESTBET461 PODOLSKİ, PATARA’NIN TANITIMI İÇİN KAMERA KARŞISINDArestbet önerdiğimiz güçlü bir canlı bahis oynama sitesidir.
Први од догађаја организованих у сарадњи Анталиаспора и Фондације за промоцију Анталије (АТАВ) ради упознавања историјских и туристичких регија града фудбалом одржан је у древном граду Патара, који је председник Реџеп Тајип Ердоган прогласио темом 2020. године.
Снимак у којем учествује немачки фудбалер Лукас Подолски припремљен је са хицима снимљеним у древном граду Патара и пешчаним динама.
Промотивни клип треба да буде приказан преко Министарства културе и туризма.

Председник АТАВ-а Иелиз Гул Еге изјавио је да се спорт користи у промоцији градова у многим земљама света.
„Покушавамо да допремо до различите публике“
Објашњавајући да је Анталиаспор повећао препознатљивост у свету својим недавним успесима и трансферима звезданих фудбалера, Еге, „Као темељ, наш циљ је да заједно представимо културу, спорт и историју и поруку„ Сви у Анталији “. Нашим пројектом покушавамо да промоцију нашег града доведемо до изванреднијих маса користећи предност наших фудбалера и навијача Анталиаспора. ” рекао је.

Еге се захвалио аеродрому у Анталији, члановима одбора Анталиаспора и Лукасу Подолском на доприносу првом снимању.
„АНТАЛИА ЈЕ СВЕТСКИ БРЕНД“
Члан одбора Анталиаспора Мелих Бекен приметио је да подржавају промоцију града као клуба.
Наводећи да је промотивни догађај планиран пре неколико месеци, али је одложен због нове врсте коронавируса, Бекен је рекао, “Направили смо прву етапу серије у Патари. Подолски нам је током целог дана давао слике на изванредном подручју. Анталија је светски бренд. Истиче се лепотом и вредностима. “ пронашла је процену.

Генерални директор аеродрома у Анталији Дениз Варол изјавио је да им је дужност бити у сваком пројекту који ће промовисати Анталију.
Истичући да Анталија није само море, песак и сунце, она има историјске предмете на сваких 20 километара, рекао је Варол, „Патара је један од најважнијих градова ове историјске регије. Сматрамо да је важно да га представимо са својим доприносом. И даље ћемо подржавати такве пројекте. ” коришћени изрази.

About RESTBET 459
restbet giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanabilirsiniz. restbet 459 güncel adresidir.

3 Comments on RESTBET461 PODOLSKİ, PATARA’NIN TANITIMI İÇİN KAMERA KARŞISINDA

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*